viernes, 4 de septiembre de 2009

ESAET·PERTS



Al bell mig del local, una tarima rodona amb una chaise-longue folrada de vellut roig i una bossa a la vora. A la sala asseguts, únicament homes. Les quatre noies que s'hi veien passejant-se amunt i avall, eren les cambreres. Arribada l'hora anunciada de l'espectacle s'enfosquí de cop la platea.Un únic focus situà el cercle lúminic a un extrem dret de la tarima central on s'hi dirigí, tota coqueta una noia d'aparença jovenívola completament nua. D'entrada l'espectacle ho semblava més la cara de badocs, babaus i d'ulls desorbitats que oferien la majoria d'assistents, que no pas les suaus contorsions que venia desenvolupant aquella jove artista fins que s'assegué. La música, evidentment, la més suggestiva i escaient per a l'ocasió i que convidava a exaltar notablement la líbido
Per a sorpresa de tots, la protagonista s'aixecà d'on es trobava i -com si d'un joc de màgia es tractés- va treure's de la bossa la calceta d'un preciós tanga daurat que posa fi a la visió del parrús arrissat d'aquella jove striper, mentre donà dues voltes per a que tothom pogués observar-la. Uns quants girs més sobre sí mateixa per a bon gaudi del públic exigent de poder continuar amb la visió d'aquella noia nua però ja sense la xona visible.
Cop seguit, es tragué de la mateixa bossa, un parell de mitges negres. Poc a poc amb gestos insinuosos i al ritme adient de la peça musical , se les anava col·locant a cadascuna de les seves estilitzades extremitats. El públic restà estranyat, però seguia atent la funció. La noia feu quatre passe més enllà tot exhibint-se i tornà al lloc d'origen. Tragué de la bossa uns guants llargs, d'aquests que arriben a mig braç, i igualment com va fer amb les cames, ho va fer amb les dues extremitats superiors. Unes altres passes d'un costat a l'altre tot remenant-se al compàs de la mateixa música excitant. El públic, encuriosit per a veure que podia donar de sí aquell espectacle. Una ajupida més de l'estriper -en la que novament la llei de la gravetat , li va fer pronunciar desmesuradament la verticalitat forçada dels seus atributs pectorals- feu que recollís en aquesta ocasió per a col·locar-se'ls tot seguit, uns sostenidors adequats anatòmicament als seus esvelts pits. Una altra petita desfilada i tornà a la bossa. Un minivestidet cobrí gairebé la resta de pell del cos femení que restava al descobert. Finalment, en intuir-se ja l'acabament de la melodia que l'acompanyà durant el petit xou, baixà de l'esmentada tarima i amb el mateix ritme en que aparegué a l'escenari, se n'anà vers els vestuaris. L'enuig general del públic fou unànime i alguns dels assistents exigiren la devolució de l'entrada per estafa i presa de pèl, atès sobre tot, per l'anomenada trajectòria de la famosa jove artista del món vodevilesc que feia preveure un dels millors espectacles eròtics del moment.
Pobres incauts! No se n'adonaren del títol de l'espectacle, on la bella artista en qüestió, complí fil per randa l'enunciat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario